Stubfræsning

Stubfræsning på Fyn, Sjælland og Jylland – professionelle maskiner og høj kvalitet

Hos Fyns Natur- og Remisepleje har vi gjort en dyd ud af at købe det helt rigtige udstyr – også til stubfræsning.

Har et træ stået i vejen og er blevet fjernet? Er træet gået til? Eller har du måske overtaget en have med irriterende træstubbe, der står i vejen for dine haveplaner?

Så er den mest effektive måde at få bugt med træstubben, ved at bruge en stubfræser.

Vi hjælper kunder med stubfræsning i Odense, Århus, Aalborg, Middelfart, København, Svendborg, Aarhus, Greve, Otterup og mange flere steder i Danmark.

Stubfræsning Fyn

Eksperter i stubfræsning på Fyn, Sjælland og Jylland

At fjerne stubbe kan lade sig gøre på flere forskellige måder. Men ønsker du et godt og hurtigt resultat, er en person med en professionel stubfræser oftest den bedste investering.

Har du brug for stubfræsning til en fornuftig pris på Sjælland, Fyn eller i Jylland, kommer vi gerne ud og hjælper dig. Skal du have en pris på fræsning, er der nogle parametre vi gerne vil vide på forhånd, hvis det er muligt. På den måde kan vi hurtigere komme med et konkret tilbud til dig på opgaven.

Stubfræsning – vi udfører stubfræsning og fjernelse af træstubbe til gode priser

Typisk vil der være en del der skal ryddes op efterfølgende, for at området ser pænt ud efter fræsningen. Det er vi selvfølgelig behjælpelige med.
Mange kunder vælger også at stå for oprydningen selv. Det kan være en fordel, hvis man har specifikke planer og tanker om brugen af området efterfølgende.
Vi varetager desuden også gerne nedgravning af kabler, hækklipning og slagleklipning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er en effektiv metode til at fjerne træstubbe efter f.eks. fældning af et træ. Der er også andre metoder som opgravning eller at pakke den ind i plastik. Disse er mere tidskrævende og kan være ødelæggende for det omkringliggende område.

Rodfræsning kan også være nødvendig, hvis der er et omfattende rodnet, som man også ønsker fjernet.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen kommer an på flere faktorer. Her ses der bl.a. på stubbens diameter og hvilken tilgang vi skal have i fræsningen. Vi fræser alt fra én til mange. Vi er altid behjælpelige med et uforpligtende tilbud på opgaven.

Det kan være en god ide at vide:

  • Hvor høj og bred stubben er
  • Hvad området skal benyttes til efterfølgende
  • Hvor langt der ca. skal fræses ned i dybden
  • Hvilken slags stub det er
  • Hvor let tilgængeligt den er
    Om der evt. skal fjernes andre stubbe i samme omgang

Ønsker du et uforpligtende tilbud på stubfræsning på Fyn, Sjælland eller i Jylland?

Har du brug for hjælp til at komme af med irriterende stubbe? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan træffes på tlf. 91 56 50 45 eller du kan skrive til os igennem kontaktformularen. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rette for dig? Så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder stubfræsning i hele Danmark.