Hækklipning

Hækklipning i Odense, Svendborg, Middelfart og hele Fyn – For landbrug, boligforeninger, erhverv m.fl.

Hos Fyns Natur- & Remisepleje tilbyder vi professionel hækklipning. At klippe hæk er både tidskrævende og for mange en fysisk udfordrende opgave.

Om det drejer sig om et læhegn, en privat hæk eller lignende, så er det vigtigt, at arbejdet er korrekt udført. Både for hækkens funktion og selvfølgelig for udseendet.

Derfor har vi specialiseret os i uovertruffen hækklipning med høj service. Vores maskinpark byder på lige netop det værktøj der skal til, for at udføre opgaven grundigt og effektivt. Ønsker du et flot resultat og en rask hæk? Så er du meget velkommen til at henvende dig til os for et godt tilbud på hækklipning.

Hækklipning Odense, Fyn

Grundig klipning af hæk uanset art med professionelle og effektive redskaber

I vores virksomhed kan vi hjælpe med klipning af hæk til en god pris. Vi kan hjælpe med de fleste typer hække. Så tøv ej, hvis du ikke kan se den du har brug for hjælp til på listen.

Vi tilbyder bl.a. klipning af:

  • Bøgehæk
  • Ligusterhæk
  • Efeu hæk
  • Lærkehæk
  • Tjørnehæk
  • Spireahæk
  • Thujahæk

Eksperter i hækklipning med kunder i Odense, Svendborg, Middelfart og resten af Fyn

Benytter du os til opgaven, får du den rette faglige ekspertise og viden om teknikker og arter.

Ønsker du hækklipning til en god og fornuftig pris og af høj kvalitet, varetager vi gerne opgaven. Vi kan også hjælpe dig med at bortskaffe det afklippede materiale.

Vi er specialister indenfor meget mere end klipning af hæk. Vi udfører bl.a. også anlæggelse af vildtagre, skråningsklipning og knusning samt slagleklipning.

Vi tilbyder beskæring af hæk samt trimning og kraftig beskæring – her får du hækklipning og klipning af læhegn

Når vi er ude på opgaver, kommer vi med udstyr af højeste kvalitet. For at være så effektive som muligt og servicere vores kunder på bedste vis, har vi også en knivbjælke til rådighed til f.eks. hegnsklipning.

Ydermere har vi en hæksnitter, der effektivt slår alt det bortklippede i stykker. Denne metode er smart, fordi man ikke skal tænke på hvordan man bortskaffer det afklippede. I stedet fungerer det som findelt gødning til hækken.

Vi hjælper både med beskæring og trimning for f.eks. at tilpasse formen. Så de bliver ved med at leve op til deres funktionalitet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på hækklipning i Odense, Svendborg, Middelfart eller et andet sted på Fyn?

Kontakt os gerne med flere informationer om bl.a. størrelse og art på tlf.: 91 56 50 45 eller via kontaktformularen her.
Så sammensætter vi gerne et gratis tilbud på opgaven.
Har du spørgsmål eller mangler vejledning til dette arbejdsområde eller andre af vores services, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.

Vi udfører primært klipning af hæk på Fyn. Har du brug for hjælp et andet sted i Danmark, er du også velkommen til at tage fat i os.