Anlæggelse af vildtagre

Vi tilbyder såning og anlæggelse af vildtagre
– gode maskiner og den rette viden

Hos Fyns Natur og Remisepleje varetager vi anlæggelsen af vildtagre for vores kunder.

Står du med et område, der skal være attraktivt for vildt og jægere? Så kan vi hjælpe dig med at få anlagt det, der passer til dit behov.

Den primære funktion af disse er at skabe føde og skjulesteder til vildt. Både vildt og mennesker får mest ud af det hvis det udføres grundigt, til de rette arter fra starten. Derfor kan det være en god idé at få en professionel til at udføre opgaven.

Vores kunder består bl.a. af jagtkonsortier, skovbrug, godser og landmænd.

Anlæggelse af vildtagre

Få hjælp til etablering af vildtagre
– uanset hvor du befinder dig i Danmark

Når du skal have anlagt vildtager, er der forskellige regler der skal tages højde for.

Er du i tvivl om hvordan det hænger sammen, og om du f.eks. kan få tilskud til etableringen, er du velkommen til at kontakte os for flere informationer.

Drejer det sig om fodermarker i form af vildtagre, er vi ligeledes behjælpelige med dette. Det er en god investering i perioder, hvor der ikke er så meget føde tilgængelig til vildtet i naturen. På denne måde forbedres arternes vilkår; både når det gælder føde og læ.

Vi gør klar til såning af vildtager til fasaner, hjortevildt, råvildt mm.

Når vi assisterer med etableringen af vildtagre, udfører vi typisk jordbearbejdning og såning. Nogle steder skal der pløjes, andre steder skal der fræses.

Vi har et godt og effektivt udvalg af maskiner til opgaven, og har selvfølgelig også den rette viden og kompetencer til at udføre arbejdet. Vi er nogle af de få i Danmark, som tilbyder at arbejde på netop dette område.

Vores maskiner kan klare lidt af hvert, og kan gøre jorden helt klar. Blandt vores maskinpark har vi en robot, Energreen Evo 40. Den kan klare en hel del på egen hånd, samt skråninger og områder hvor andre maskiner normalt ikke kan komme til. Den kan med sit ekstra udstyr opfylde flere funktioner, som slagleklipper, grenknuser og kabelgraver.

Drejer det sig om en meget stor opgave, træder vi også gerne til. Ofte sammen med vores dygtige samarbejdspartnere på området.

Vi tilbyder også skråningsklipning på svært fremkommelige steder

En skråning er en udfordring for mange maskiner. Men med vores udstyr, er skråningsklipning ikke noget problem. Den klarer let en hældning på 55 grader og klipper og knuser effektivt. Udover dette, er det en klar fordel at det er en fjernstyret robot. Det gør det nemt at komme til. Samtidig går man ikke på kompromis med sikkerhed eller kvalitet.

Kontakt os for anlæggelse og etablering af vildtagre i hele Danmark

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en god vildtager?

Vi rådgiver dig i processen også om vildtager frø samt forskellige blandinger. Vi tager os selvfølgelig også af anlæggelsen, fra start til slut. Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere på tlf. 91 56 50 45 eller skriv til os her.

Vi kører ud til kunder i hele Danmark.