Slagleklipning

Slagleklipning tilbydes på Fyn, Sjælland og Jylland

Står du med større grønne arealer der er vokset dig over hovedet? Så skal du tage fat i os hos Fyns Natur- og Remisepleje. Vores tilgang til alle opgaver er topprofessionelle.

Vores maskinpark består bl.a. af en robot, som kan få tilføjet udstyr af højeste kvalitet. Det gør den i høj grad effektiv i forhold til at klare skråningsklipning og nedslåningen af planter, buske m.m. Da den er fjernstyret, kan vi komme til på steder, der ikke altid er let tilgængelige. Endnu en fordel er, at vi under arbejdet kan stå på behørig og sikker afstand.

Slagleklipning Fyn

Professionel og effektiv slagleklipning til en god pris

Slagleklipperen har slagler. Det gør at slagleklipperen ofte bruges til områder med lidt kraftigere natur sammenlignet med brakpudseren.

Professionel slagleklipper – vi dækker hele Danmark

I nogle tilfælde er en græsslåmaskine langt fra stærk nok til at klare opgaven.

Nogle arealer kan have brug for at blive slået i bund og ikke blive for vilde. Typisk kan det være områder i nærheden af skove, søer m.m.

Disse bliver ikke holdt nede lige så ofte, som andre områder. Der kan bevoksningen springe i skov og være mere genstridig at fjerne. Foruden at forhindre voldsom tilgroning, kan slagleklipning, også gøre det nemmere at bevæge sig på disse områder under f.eks. jagtsæsonen.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Skal vi komme ud til dig med vores topprofessionelle udstyr til slagleklipning?
Så tag gerne fat i os for at høre mere. Vi står klar til at svare på de spørgsmål du måtte have og sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.
Du kan træffe os telefonisk på tlf. 91 56 50 45.
Du er også velkommen til at sende os en besked igennem mail eller kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi hjælper kunder i hele Danmark.